سبد خرید
{{item.quantity}}
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
{{item.promotion_discount|number}} تومان تخفیف
{{item.total|number}} تومان
مبلغ قابل پرداخت
{{model.subtotal|number}} تومان
ثبت سفارش
سبد خرید شما خالی است
آموزش های علوم دامی

آموزش های علوم دامی

ردیفعنوان دورهمدرسمحتواویدئو
1اصول پرورش ملكه زنبور عسلمحسن علمی
محتوا
ویدئو
2پشم چینی و کاربردهای متفاوت و متنوع الیاف پشمحسن علمی
محتواویدئو
3آمیخته گری در دامپروریجواد رحمانی نیا
محتواویدئو
4روش های افزایش نرخ بره گیری در سامانه عشایری پرورش گوسفندمحمود صحرایی
محتواویدئو
5راهکارهای کاهش تلفات در جوجه‌های گوشتی در سنین اولیهامیر حسین علیزاده قمصری
محتواویدئو
6کنترل تنش حرارتی در مزارع پرورش گاو شیریحسین منافی راثی
محتواویدئو
7بیماری‌های رایج کرم ابریشم و مدیریت پرورش از طریق پیشگیریرامین عبدلی

ویدئو
8مدیریت اصلاح نژاد گوسفندبهاره طاهری دزفولی
محتواویدئو
9روش‌های شناسایی نشانه‌های انتخاب و کاربرد آن در علوم دامیمحمود امیری رودبار
محتوا
ویدئو
10برنامه غذایی درختان توترحیم عبدالهی مصباح
محتواویدئو
11روش‌های نوين فرآوری خوراک دام و طيورامیر حسین علیزاده قمصری
محتواویدئو
12پاره‌ای از نکات کاربردی در پرورش کرم ابریشمرامین عبدلی
محتواویدئو
13استرس گرمایی در گاوهای شیریپیروز شاکری
محتواویدئو
14عوامل موثر بر کیفیت لاشه در جوجه های گوشتیحمیدرضا مصلحی
محتواویدئو
15پرورش گاو و گاومیشبهروز مهدوی فرد

ویدئو
16مقایسه اوره معمولی با اوره آهسته رهش در تغذیه نشخوار کنندگانمحمدرضا مشایخی
محتواویدئو
17تولید محصولات دامی ارگانیک در ایران –فرصتها و چالش هاحسین منافی راثی
محتواویدئو
18کاهش استفاده از ذرت و کنجاله سویا در تغذیه طیور با استفاده از ضایعات کشاورزیحسنا حاجاتی
محتواویدئو
19اصول انبارداری و حمل و نقل اقلام خوراکی در کارخانه خوراک دام و طيورامیر حسین علیزاده قمصری
محتواویدئو
20آشنایی با انواع آسياب در کارخانجات خوراک دام و طيورامیر حسین علیزاده قمصری
محتواویدئو
21کنترل جوندگان در واحدهای پرورش طیورعلی رضا خليل آريا
محتواویدئو
22روشهای تغذیه ای-مدیریتی کنترل بیماری متابولیکی آسیت در جوجه های گوشتیمحمدحسین نعمتی
محتواویدئو
23ارزش تغذیه ای سیلاژ خوراک کامل بر پایه چغندر علوفه ایبهرام افشار حميدي
محتواویدئو
24مدیریت تهویه و نقش آن در کنترل بیماری متابولیکی آسیت در جوجه‌های گوشتیمحمدحسین نعمتی
محتواویدئو
25تهویه بهینه سالن های پرورش جوجه گوشتی با تاکید بر تهویه حداقلیحمیدرضا مصلحی
محتواویدئو
26محصولات جانبی صنعت پرورش کرم ابریشمرحیم عبدالهی مصباح
محتواویدئو
27مقایسه خصوصیات پرواری بره ها پس از شیرخوارگی و پس از خروج از مرتععلیرضا چگنی
محتواویدئو
مسلم غلامی
نوشته شده در 07 شهریور 1404 توسط مسلم غلامی
اشتراک‌گذاری
همچنین بخوانید...

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
جستجو
برای جستجو در نوشته‌های وب‌سایت، کلمه‌ی کلیدی مورد نظر خود را بنویسید و بر روی دکمه کلیک کنید.
درباره‌ی موسسه
موسسه روستاشناسي ايران با هدف شناسايي ، جمع آوري ، پردازش و ذخيره سازي اطلاعات مربوط به وضعيت هاي اجتماعي ، اقتصادي ، فرهنگي ، سياسي و طبيعي حال حاضر روستاهای كشور در قالب یک دائرة المعارف،  توسط آقای مسلم غلامی در سال ۱۳۸۹ تأسیس شد.
ثبت نام
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
پست الکترونیکی را بنویسید.
ساخت سایت توسط Portal.ir