
آموزش های علوم دامی
ردیف | عنوان دوره | مدرس | محتوا | ویدئو |
1 | اصول پرورش ملكه زنبور عسل | محسن علمی | محتوا | ویدئو |
2 | پشم چینی و کاربردهای متفاوت و متنوع الیاف پشم | حسن علمی | محتوا | ویدئو |
3 | آمیخته گری در دامپروری | جواد رحمانی نیا | محتوا | ویدئو |
4 | روش های افزایش نرخ بره گیری در سامانه عشایری پرورش گوسفند | محمود صحرایی | محتوا | ویدئو |
5 | راهکارهای کاهش تلفات در جوجههای گوشتی در سنین اولیه | امیر حسین علیزاده قمصری | محتوا | ویدئو |
6 | کنترل تنش حرارتی در مزارع پرورش گاو شیری | حسین منافی راثی | محتوا | ویدئو |
7 | بیماریهای رایج کرم ابریشم و مدیریت پرورش از طریق پیشگیری | رامین عبدلی | ویدئو | |
8 | مدیریت اصلاح نژاد گوسفند | بهاره طاهری دزفولی | محتوا | ویدئو |
9 | روشهای شناسایی نشانههای انتخاب و کاربرد آن در علوم دامی | محمود امیری رودبار | محتوا | ویدئو |
10 | برنامه غذایی درختان توت | رحیم عبدالهی مصباح | محتوا | ویدئو |
11 | روشهای نوين فرآوری خوراک دام و طيور | امیر حسین علیزاده قمصری | محتوا | ویدئو |
12 | پارهای از نکات کاربردی در پرورش کرم ابریشم | رامین عبدلی | محتوا | ویدئو |
13 | استرس گرمایی در گاوهای شیری | پیروز شاکری | محتوا | ویدئو |
14 | عوامل موثر بر کیفیت لاشه در جوجه های گوشتی | حمیدرضا مصلحی | محتوا | ویدئو |
15 | پرورش گاو و گاومیش | بهروز مهدوی فرد | ویدئو | |
16 | مقایسه اوره معمولی با اوره آهسته رهش در تغذیه نشخوار کنندگان | محمدرضا مشایخی | محتوا | ویدئو |
17 | تولید محصولات دامی ارگانیک در ایران –فرصتها و چالش ها | حسین منافی راثی | محتوا | ویدئو |
18 | کاهش استفاده از ذرت و کنجاله سویا در تغذیه طیور با استفاده از ضایعات کشاورزی | حسنا حاجاتی | محتوا | ویدئو |
19 | اصول انبارداری و حمل و نقل اقلام خوراکی در کارخانه خوراک دام و طيور | امیر حسین علیزاده قمصری | محتوا | ویدئو |
20 | آشنایی با انواع آسياب در کارخانجات خوراک دام و طيور | امیر حسین علیزاده قمصری | محتوا | ویدئو |
21 | کنترل جوندگان در واحدهای پرورش طیور | علی رضا خليل آريا | محتوا | ویدئو |
22 | روشهای تغذیه ای-مدیریتی کنترل بیماری متابولیکی آسیت در جوجه های گوشتی | محمدحسین نعمتی | محتوا | ویدئو |
23 | ارزش تغذیه ای سیلاژ خوراک کامل بر پایه چغندر علوفه ای | بهرام افشار حميدي | محتوا | ویدئو |
24 | مدیریت تهویه و نقش آن در کنترل بیماری متابولیکی آسیت در جوجههای گوشتی | محمدحسین نعمتی | محتوا | ویدئو |
25 | تهویه بهینه سالن های پرورش جوجه گوشتی با تاکید بر تهویه حداقلی | حمیدرضا مصلحی | محتوا | ویدئو |
26 | محصولات جانبی صنعت پرورش کرم ابریشم | رحیم عبدالهی مصباح | محتوا | ویدئو |
27 | مقایسه خصوصیات پرواری بره ها پس از شیرخوارگی و پس از خروج از مرتع | علیرضا چگنی | محتوا | ویدئو |

نوشته شده در 07 شهریور 1404
توسط
مسلم غلامی
- درختان توت
- گاوهای شیری
- محصولات دامی ارگانیک
- پشم چینی
- پرورش ملکه زنبور عسل
- آمیخته گری در دامپروری
- اصلاح نژاد گوسفند
- پرورش گاو و گاومیش
- کنترل جوندگان
- پرورش طیور
- پرواری بره ها
- پرورش کرم ابریشم
- علوم دامی
- محمود صحرایی
- جواد رحمانی نیا
- حسن علمی
- محسن علمی
- بهاره طاهری دزفولی
- محمود امیری رودبار
- رامین عبدلی
- پیروز شاکری
- بهروز مهدوی فرد
- محمدرضا مشایخی
- حسین منافی راثی
- حسنا حاجاتی
- مسلم غلامی
- علی محمد وهار
- امیر حسین علیزاده قمصری
- بهرام افشار حمیدی
- محمدحسین نعمتی
- حمیدرضا مصلحی
- رحیم عبدالهی مصباح
- علیرضا چگنی
- علی رضا خلیل آریا
همچنین بخوانید...
دیدگاه خود را بنویسید